15:00

Triangelns IK P06 Grön

Referat

Referat: Eskilstuna City FK P06 Blå - Triangelns IK P06 Grön

Sista seriematchen för i år ville det sig inte riktigt då vi möte ett starkt och fysiskt city. Första perioden började vi starkt och med en vilja och bred i spelet som var riktigt bra. Vi gjorde 2-0 med denna pigga start. Vi hade chans på mera då vi hade 2 ribbskott och 3 bra chanser som vi sköt mitt på målvakten, chanser som bör vara mål i dessa jämna matcher. City lyckades sedan kvittera ganska snabbt till 2-2. I andra började tveka i våra närkamper och motståndarna var starkare och hungrigare än oss, inge tvivel på det. Flertalet spelare nådde inte upp till sin normala nivå och vi räckte inte till. Kan det vara det matchschema som vi haft som tar ut sin rätt? Oavsett… mötte vi ett mycket bra motstånd som ägde bollen och det viktiga mittfältet och siffrorna skrivs till 4-3.

Riktigt bra jobbat killar idag, tuff uppförsbacke men lärorik på många sätt i andra period.